برای تهیه شکلات مارسیپانی، به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم
بعضی اوقات با سه یا چهار چیز ساده و خوشمزه می توانیم اثری خارق العاده برجای بگذاریم! مثلا در همین مطلب به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم و می خواهیم این دو را به یک چیز خوشمزه تر تبدیل کنیم.
مواد لازم شکلات مارسیپانی :
شکلات سیاه یا شیری به میزان لازم
پودر بیسکویت کرمدار گرجی به میزان لازم
* چند عدد قالب طرحدار قلب یا گل که بهتر است طلقی و با طرح های رنگی باشند
برای داخل کاسهها :
مارسیپان: به میزان لازم
طرز تهیه شکلات مارسیپانی :
شکلات را روی بخار آب جوش قرار داده و هم میزنیم تا ذوب شود. با مقداری پودر بیسکویت مخلوط میکنیم و با یک برس یک جداره از شکلات را داخل قالب کشیده و داخل فریزر میگذاریم تا خودش را بگیرد.
این کار را دو بار تکرار میکنیم تا شکلات ضخیم شود. سپس داخل آنها را با مارسیپان پر میکنیم و در فریزر میگذاریم تا به راحتی از قالب جدا شود.
وقتی کاسه آماده شد، آن را با شکلات ذوب شده به هم میچسبانیم.